HavenFysio - Partners

Onze Partners

Hieronder vind u onze partners en samenwerkingsverbanden. Havenfysio streeft continu naar een up-to-date en breed kennisniveau. Wij werken hiervoor samen met verschillende instanties en instellingen en staan ingeschreven bij gerenommeerde opleidingsinstituten.

De Fysiotherapeut - KNGF

Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.

Intramed

Intramed is marktleider op het gebied van software voor de paramedische zorg. Meer dan 19.000 paramedici gebruiken de software van Intramed. Niet alleen vanwege de efficiƫntie, maar zeker ook vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hogeschool Rotterdam

Havenfysio fungeert als support- en stagebedrijf voor de Hogeschool van Rotterdam. Ook organiseren wij met regelmaat workshops en gastcolleges.

Keurmerk Fysiotherapie

Het Keurmerk Fysiotherapie richt zich op de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen. Het is onze ambitie om fysiotherapeuten inzicht te geven in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, als start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan.

Parkinsonnet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiƫnten. Meer dan 2000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen) zijn aangesloten bij dit netwerk.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie over Havenfysio en/of onze partners neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar u binnen 24 uur antwoord te geven.