Contact
Tel: 070-3541677
Adres Scheveningen: Hoge Prins Willemstraat 226
Adres Den Haag: Asmansweg 8

Kies uw locatie

De Fysiotherapiepraktijk in Scheveningen bestaat al sinds 1979, sinds 2018 hebben wij tevens een locatie in het Energiekwartier in Den Haag geopend. Voor de routebeschrijving naar uw vaste locatie klikt up op één van de knoppen hieronder.    

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

HavenFysio is bereikbaar met het openbaar vervoer, u kunt bus 22 of tram 1 nemen. Met de bus kunt u het beste uitstappen bij halte Keizerstraat. U steekt dan het pleintje over tegenover de Albert Heijn en neemt het trappetje omhoog links van Pizza City. HavenFysio bevindt zich in het één na laatste gebouw aan uw linker hand, naast de Hoogvliet.

Met de auto/fiets

Vanaf de Scheveningseweg: U rijdt over de Scheveningseweg richting Scheveningen en gaat bij de kruising Scheveningseweg/Duinstraat rechtsaf richting de Badhuisstraat. U slaat hierna direct linksaf vlak voor de Hoogvliet langs om de Hoge Prins Willemstraat in te rijden. Havenfysio ligt aan uw rechterhand. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein achter Havenfysio door de eerste garagepoort aan uw rechterhand in te rijden.

Vanaf de Jurriaan Kokstraat: U rijdt over de Jurriaan Kokstraat richting de Scheveningseweg tot de kruising Duinstraat/Scheveningseweg. U slaat hier linksaf richting de Badhuisstraat. Hierna slaat u direct weer linksaf vlak voor de Hoogvliet langs om de Prins Willemstraat in te rijden. Havenfysio ligt aan uw rechterhand. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein achter Havenfysio door de eerste garagepoort aan uw rechterhand in te rijden.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

HavenFysio is bereikbaar met het openbaar vervoer, u kunt tram 11 nemen en uitstappen bij halte Loosduinseweg of met tram 2 of 4 en gebruik maken van halte Monsterseweg. De praktijk ligt in het gebouw 'de Wasserij' achter de basisschool aan de Asmansweg op 1 á 2 minuten lopen.

Met de auto/fiets (U kunt vrij parkeren tot 18:00)

Vanaf de Loosduinseweg richting centrum: U rijdt over de Loosduinseweg richting het centrum en slaat bij de kruising Loosduinseweg/Uitenhagestraat linksaf de Asmansweg in. Bij de eerstvolgende splitsing rijdt u rechtdoor langs de basisschool, de praktijk bevindt zich aan uw linkerhand.

Vanaf de Loosduinseweg richting Loosduinen: U rijdt over de Loosduinseweg richting Loosduinen en slaat direct nadat u tram 11 kruist rechtsaf de Asmansweg in. Bij de eerstvolgende splitsing rijdt u rechtdoor langs de basisschool, de praktijk bevindt zich aan uw linkerhand.

Vanaf de Monstersestraat: U rijdt over de Monstersestraat en slaat bij de kruising met de Loosduinseweg linksaf. Hierna slaat u direct nadat u tram 11 kruist rechtsaf de Asmansweg in. Bij de eerstvolgende splitsing rijdt u rechtdoor langs de basisschool, de praktijk bevindt zich aan uw linkerhand.

Contact formulier


Dag:Ochtend:Middag:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Adres

HavenFysio
Hoge Prins Willemstraat 226
2584 HX Den Haag
T: 06-14684476
Niels Vennik
info@havenfysio.nl
Neem contact op:

Meer weten, neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie over Havenfysio en/of onze partners neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar u binnen 24 uur antwoord te geven.